Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bedrijfsvideo van Herma Goris Kado-unieK tijdens een beurs

14 jaar na het opnemen herken ik nog steeds mijn USP’s

Creativiteit, snelheid, betrouwbaarheid, bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo opgenomen door Bjorn Appel van Videovalley tijdens het Management Support Event 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Iets dat goed is moet je niet veranderen, in 2012 staat creativiteit met stip op 1, in 2024 nog steeds.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."