Zoek
Sluit dit zoekvak.

Functioneel social media kado een Facebook ovenwant

Een Facebook handschoen, leuk om te geven nog leuker om te krijgen

Social media is niet onpersoonlijk, zeker niet met een functioneel social media kado

Functioneel social media kado
Functioneel social media kado

Social Media is hip en niets leuker dan daar iets mee te doen in promotionele zin. Het is echt een functioneel social media kado.
Deze ovenwant dus! HET beeldmerk van LIKE op facebook.
Eventueel te voorzien van logo, naam of QR-code !

Een ander functioneel social media kado is het familie spel.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."