Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chocolade pump voor de kleine, middelgrote en giga trek

Pumps kun je nooit genoeg hebben

Verjaardag, moederdag, sinterklaas of onder de boom, een chocolade pump kan altijd!

Chocolade pump, high heel in 3 maten voor de kleine, middelgrote en giga trek.

Chocolade net met verschillende kleuren spikkels, dus voor elke vrouw wat wils….
Nederlands fabrikaat en altijd geef klaar verpakt.

Daarentegen, ook chocolade maar voetballen, daar maak je mannen blij mee.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."