Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kroon die ons allemaal wast in kleuren en geuren

Zeepjes in maten, vormen, kleuren en geuren

Kroon zeepje slogan: deze kroon past ons allemaal

kroon
kroon

Eenvoudig en nuttig kado mbt de abdicatie een kroon zeepje.

Kroon zeepje 20 gram en 40 gram
Rechthoekig zeepje 100 gram en 150 gram. Ook nog te voorzien van naam, logo of tekst.
Is leverbaar in diverse geuren en zelfs uitgevoerd in een eigen PMS kleur.
Hij is tevens te voorzien van goudglitter en er zijn diverse verpakkingsmogelijkheden.

We hebben ook lekkere kroontjes!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."