Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kroon die we allemaal lusten, heerlijke Belgische chocolade

Diverse chocolade vormen, jammie

Voor koningsdag hebben we een heerlijke chocolade kroon

kroon
kroon

Zoals eerder ‘getweet’ en ‘gedeeld’ in doosjes met 4 kroon maar ze zijn er ook per kilo, € 19,95 per kilo ex 6% BTW en verzendkosten. Lekker voor koningsdag, maar ook bij een evenement waar de klant koning is.
In een kilo gaan ca 55 stuks.
Je kunt zelf aangeven welke uitvoering of assorti.
Vul een emmertje, mandje, doosje, kubusje………

Een hele ander kroontje, eentje die alles wast, een kroontje in de vorm van een zeepje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."