Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lekkere Euro’s pasta in de vorm van het Euro teken

Creatief koken

Unieke attentie voor de financiële sector: lekkere euro’s

Lekkere euro’s vorm pasta die je kunt eten is weer iets nieuws…..

Er zijn vele uitvoeringen, maar nu aandacht voor de Oranje €-tjes. Een sticker en ze zijn klaar om tijdens een bijeenkomst weggegeven te worden.

Er zijn zo mega veel verschillende uitvoeringen standaard mogelijk: vervoersmiddelen als auto, trein, vliegtuig. Dieren : hond, kip, koe, varken maar ook medisch, hart, bril, rode kruis, kies maar ook een voetbal, golfbal, handy, huis, muzieknoot, kerstman, pistool, tennisracket, getallen, letters ………………..

  • kleine monsterzakjes
  • 125 gram
  • 250 gram
  • 500 gram
  • ????

Er is altijd wel iets toepasselijks te kiezen en niet dan altijd nog een EIGEN vorm: een produkt, een logo, een naam, you name it !!

De pasta is natuurlijk heel toepasselijk als relatiegeschenk voor een bank, een verzekeringsmaatschappij oid.

Ook een leuke en lekkere is de tand uitvoering, voor tandartsen en tandtechnici.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."