Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Oktober de eerste sinterklaas aanvraag ontvangen

Je kunt er maar beter op tijd bij zijn voor relatiegeschenken

5 oktober en de eerste aanvraag voor sinterklaas letters met logo

oktober
oktober

Vandaag, 5 oktober terwijl het net herfst lijkt de eerste aanvraag voor Sinterklaas relatiegeschenken binnen. Die zijn er super op tijd!!

Nu nog de letter uitvoering en het logo…… maar elk jaar kiezen ze de S en het logo is ook niet veranderd. Dus dit is een aanvraag die eigenlijk direct al opdracht is.
Ze zijn uiteraard verpakt in een fraaie geschenkdoos en de letters van hoogwaardige en zeer smaakvolle chocolade.

Maar zoals altijd, Sinterklaas en kerst zijn elk jaar op dezelfde datum dus als je weet dat je iets wilt zet het in gang, dan kun je de actie afstrepen van je to-do lijst.

Een 3-kleur letter is ook een optie. Alhoewel de meerderheid van de ontvangers melk chocolade het lekkerst vindt, is dit el een hele goede oplossing want hier scoor je 100% mee. Tja, tenzij iemand niet van chocolade houdt….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."