Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gemeente Ede geeft weggevertje tijdens Ride-for-the-roses

Toepasselijke attentie tijdens Ride-for-the-roses

Rijden voor een dierbare in de gemeente Ede

Gemeente Ede
Gemeente Ede

8 september 2013 vond de 16e editie van Ride for the roses plaats in de Gemeente Ede.

Uiteraard kregen de deelnemers bij de finish een rode roos. Maar ze kregen tevens ook een tasje dat is een toepasselijke gadget, zeker ivm de vele regen van de voorgaande weken.
Het is een nek ‘tasje‘ om waardevolle artikelen waterdicht te bewaren. Hij is uiteraard bedrukt met het logo van de gemeente als aandenken aan een mooi evenement.

Het is heel erg handig voor op de fiets, tijdens een wandeling maar zeker ook op vakantie, een dierentuinbezoek etc.

Voor de organisatie Werkkracht in Ede hebben wij promotionele artikelen geleverd: t-shirts en pennen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."