Zoek
Sluit dit zoekvak.

Attentie eerste steen legging

Troffel gemeente uden eerste steenlegging
Troffel gemeente uden eerste steenlegging

Op 21 november 2013 wordt de eerste steen gelegd voor het nieuw te bouwen winkel-woon-parkeercentrum Hoek Promenade in Uden.
Als attentie worden gegraveerde troffels ter herinnering aangeboden.

Architekt is bonnemayerarchitecten.

Opvallende actie om een bijzonder moment, een eerste steen legging, ook na verloop van tijd te herinneren.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."