Zoek
Sluit dit zoekvak.

USB stick in de vorm van een mannetje met logo

Creatief informatie opslaan en meenemen

Er zijn vele saaie uitvoeringen maar deze USB stick valt op

usb stick
usb stick

Opvallend is een USB stick in de vorm van een technisch manneke……

Maar ook in de vorm van een manager, arts, advocaat etc etc.

Voorzien van een bedrukking, in een leuk doosje, een super relatiegeschenk
Wil je er tekst, foto’s, documentatie of iets dergelijks op, consider it done, ik regel het voor je.

Een andere vorm is een wel bekend mannetje met het logo op zijn borst.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."