Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vlielandkamp Rotary: vakantie voor 100 kinderen

Al sinds 1972 organiseert de Rotary elk jaar in de zomervakantie het Vlielandkamp.

Meer dan 100 Jongens en meisjes tussen de 8 en 10 jaar die door omstandigheden niet op vakantie gaan mogen 10 dagen op Vlieland zorgeloos genieten van een onvergetelijke vakantie.
Een supermooi initiatief!!

Al jarenlang mag Kado-unieK de bedrukte t-shirts, petjes en dit jaar ook truien en voor de leiding polo’s, bodywarmers en jassen leveren.
El jaar is het weer een verrassing voor welke kleur gekozen gaat worden.
Die van dit jaar is wel heel bijzonder………… ff afwachten!!
Inmiddels ook hoodies voor de kinderen en sweatshirts voor de volwassenen.

Een mooi voorbeeld van netwerk en een goed doel: badjasjes voor Oekraïense kinderen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."