Zoek
Sluit dit zoekvak.

Foodbox met natjes en droogjes uit de foodvalley

Bedankje in de foodvalley: Ede, Wageningen, Veenendaal, Barneveld, Rhenen, Renswoude, Nijkerk en Scherpenzeel

Bedank iemand uit de foodvalley met een foodbox

foodbox
foodbox

Tijdens het jaarlijkse symposium van de Vastgoed monitor Foodvalley worden 4 heren bedankt voor hun inzet met een regionale foodbox.

Dat kan natuurlijk niet anders dan met regionaal food.
Speciaal hiervoor voorzagen we een mooie mand van lekkers uit onze fraaie regio.
Het varieert van wijn van Aan de Breede Beek, honing, eieren, kaas, runderpotje, en uiteraard kan het plaatselijke Bier van de heidebrouwerij en worst niet vergeten worden.
Wauw, dat is samen met het thuisfront genieten….

Regionaal food dat naar gelang het budget samengesteld wordt tot een fraai relatiegeschenk. We verpakken het kado altijd in een fraaie mand en voegen een kaartje met logo en tekst toe.

We regelen ook kleine food pakketjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."