Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rennen voor HUN leven run for kika in een teamshirt

rennen voor hun leven
rennen voor hun leven

Mailtje van Katoesjka Kuppens: Wij doen volgende week met zijn tienen mee aan run for kika wij rennen voor hun leven in Utrecht. Het wordt mooi weer en we willen een teamshirt regelen, kan dat nog?

NATUURLIJK, voor jou regel ik wel!
Wat wil je als pasvorm, materiaal, kleur, bedrukking en de maten?
Het voordeel van tegenwoordig is dat je ook op zaterdag op de site van de leverancier kijken naar mogelijkheden en de actuele voorraad. Ik heb de foto’s gedownload, contact met drukker gehad over de deadline, mailtje naar contactpersoon en opdracht!

Na 3 mailcontacten en 2 belletjes alles in gang gezet. Heerlijk zulke betrouwbare leveranciers die meewerken, hun afspraken nakomen en je op de hoogte houden van de vorderingen.
En nog leuker is een dankbare klant want daar doe ik het uiteindelijk allemaal voor.

Dit waren shirts van technische vezels, maar ik regel ook gekleurde shirts met full color bedrukking.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."