Zoek
Sluit dit zoekvak.

LEF : Lekker En Fris blijf nuchter was de slogan

De slogan spetters hiervan af, impact

Met kauwgom en lippenbalsem blijf je lekker en fris: LEF

Voor het project Lef: Lekker En Fris weggevertjes regelde ik lipbalsem en pepermunt.

Het is een eenvoudige bedrukking voor een duidelijke boodschap.

Een prijs vriendelijke attentie waar elke ontvanger blij mee is tijdens een zomers evenement.

Ook een zomers evenement: zonen-energie lampen met een leuke vulling. De strandballen zijn kauwgomballen, maar die moet je dus niet opeten…..

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."