Zoek
Sluit dit zoekvak.

Een ei hoort erbij, ook een gevuld chocolade ei

Leuk thuis komen van een evenement met zo’n gadget

Lekker voor pa of ma en leuk voor kind een ei hoort erbij

Een ei hoort erbij
Een ei hoort erbij

Onder het mom van lekker en leuks weer eentje….. een ei hoort erbij.

Een chocolade ei in de gepersonaliseerde verpakking van Beverol.
Deze kan het hele jaar door als weggevertje, niet alleen met Pasen.

En een vierkant ei moet kunnen…..

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."