Zoek
Sluit dit zoekvak.

Compliment in de vorm van een herhalingsopdracht

Deli XL neemt elk jaar deel aan de Horecava in de RAI in Amsterdam. De tweede keer dus dat is een groot compliment.

Zo ook dit jaar van 12 tot en met 15 januari 2015.
De aktie met de beurs trolleys van 2013 was zo goed bevallen dat de trolleys op herhaling gingen.

Met een andere, actuelere bedrukking en ook qua handling konden ze gebruik maken van de ervaring van een paar jaar geleden.
Exposure, merkherkenning, giga.
Zie je logo door de gangpaden rollen, je logo op de stand van de concurrent……

Ook Moeders voor moeders koos voor ons met onze beurs trolley.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."