Zoek
Sluit dit zoekvak.

DIT is dus mijn ding

Vraag komt via mail binnen: We hebben voor een project een bokaal nodig, kun jij iets bedenken?
Uiteraard en graag, maar ik heb wel meer informatie nodig.
Ilocator revitaliseert in Gooi- en Vechtstreek.
Met 1 blik op de site was het mij al duidelijk, een glazen bokaal in de vorm van het gebied met het logo en eventuele tekst erop gedrukt.
LEUK!

Wat kost het?
Binnen budget.
Regelen!
Netjes op tijd afgeleverd.
Klant blij (ik tevreden)

Bij bijeenkomsten zijn de onderwerpen regelmatig de ver van mijn bed show en denk ik: eenvoudig en simpel die relatiegeschenken en promotionele artikelen maar HIER BEN IK DUS GOED IN!!

Vragen stellen, inleven, creatief een oplossing bedenken, regelen en leveren.
Want na 12,5 jaar weet ik mijn leveranciers heel snel te vinden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."