Zoek
Sluit dit zoekvak.

Alle ballen verzamelen en we hebben heel veel verschillende

Ballen als relatiegeschenk een leuk bakje vol

Een mandje met alle ballen verzamelen uniek relatiegeschenk

alle ballen verzamelen
alle ballen verzamelen

Leuke opdracht voor NISB relatiegeschenk diverse ballen….. zeer toepasselijk als bedankje voor voordracht. Ik had niet verwacht dat ik zoveel verschillende alle ballen verzamelen. Zowel eetbaar, als anti stress, als chocolade en bruisballen voor in bad.

Een bijzondere attentie voor golfers zijn golfballen met logo.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."