Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trots op dit project, een juweel van een juweel

Uniek juweel, speciaal gemaakt, echt maatwerk

Er zijn vele projecten waar ik trots op ben, deze ook zeker

trots
trots

NIBE-SVV Executive Academy had een bijzondere bijeenkomst waarbij ze alle deelnemers iets moois, blijvende aan wilden bieden waar zij trots op zijn.

We hebben manchetknopen van zirkonium ontwikkeld, voorzien van een 24 karaat gouden streng.
Voor de dames Maaten wij een combinerende soortgelijke uitvoering bracht maar dan iets groter.

Kijk dat is nou aandacht!!

Een bruikbaar relatiegeschenk maar dan totaal anders.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."