Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sokken en laarzen: afwijkende aanvraag en geleverde opdracht

Wij kennen geen problemen, alleen oplossingen dus ook sokken en laarzen.

Mijn contactpersoon bij Marin meldde we hebben binnenkort een bijzonder evenement lever jij voor de deelnemers sokken en laarzen?

De tafel van W organiseert binnenkort een diner in een van onze bassins dat ivm onderhoud leeg wordt gepompt.
Het diner is in het bassin dat dan nog voor 20 cm met water gevuld is.
De deelnemers krijgen altijd een opdracht om een artikel mee te nemen. In dit geval laarzen.
Omdat het diner een paar uur duurt en we koude voeten willen voorkomen bieden wij ze als gastheer Marin thermo sokken aan.

Levering met borduring kan pas vanaf 5000 paar, heb jij een oplossing?

Een klant naar mijn hart, heb je bovendien een probleem, zoek je een artikel, relatiegeschenk, promotioneel artikel, (sport) textiel, weet je wel of niet wat?
Ik regel het zoals afgesproken!! En zo gezegd ook zo gedaan.

(foto afkomstig van de Marin Facebook site)

Met de voeten in de klei tijdens Corona.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."