Zoek
Sluit dit zoekvak.

Broodplank met kruimelrand EN logo als relatiegeschenk

Ovale houten broodplank

Vleesplank of broodplank of snijplank of serveerplank

broodplank
broodplank

Dit is dus een opvallend en bruikbaar relatiegeschenk, een broodplank met logo.

Een brood plank, snij plank, serveer plank, tapasplank……
En dan uiteraard voorzien van het eigen logo in deze foto een exemplaar van ‘t Pakhuis in Ede/Veenendaal.
Voorzie hem ook met lekkers, regionaal food, folie erom heen en voila!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."