Zoek
Sluit dit zoekvak.

Handig weggevertje

 

Ter gelegenheid van de Innovation Challenge 2015 van Boskalis kregen alle aanwezigen deze drankdrager.
De buitenbladen blauw en de binnenste geel, de logokleuren van Boskalis, voorzien van de tekst en het speciaal ontwikkelde logo in wit.
Daar de koffiebekerhouder in veel verschillende kleuren geproduceerd kan worden is er altijd een kleur die toepasselijk is.

In het gat van de dop past een lanyard.

Onbedrukt bestellen per 10 stuks.

drankhouder bierhouder, koffiebekerhouder
drankhouder bierhouder, koffiebekerhouder

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."