Zoek
Sluit dit zoekvak.

GVB wachthokje in mini uitvoering als relatiegeschenk

Maatwerk beeldje, sculptuur

Wachthuisje van het GVB van metaal, hout, boutjes, moertjes en gaasEentje uit de (hele) ‘oude’ doos maar een project waar ik nog steeds giga trots op ben. Een GVB wachthokje in mini uitvoering.
Na al een paar technische beeldjes aan het GVB te hebben geleverd kreeg ik een heel bijzondere uitnodiging: we willen voor werknemers die met pensioen gaan of van werkgever veranderen een beeld van een beeld als afscheidskado geven.
Het moet een wachthuisje zijn en gemaakt van verschillende materialen: metaal, hout en glas. (helaas dat glas hebben we moeten laten schieten ivm veiligheid).
Een mooie uitdaging dus aan het schetsen, of liever gezegd knippen en plakken geslagen. De 3e schets was midden in de roos…..

Het metalen mannetje zit op een houten bank van draadstaal en het dak van gaatjesboard.
Ze waren binnen 3 weken klaar, de metalen zijkant werd voorzien van een gegraveerd logo, het geheel verpakt in een fraaie doos en klaar om geschonken te worden!!

Een ander mooi project een speciale lasser.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."