Zoek
Sluit dit zoekvak.

Noodnummer Kado-unieK voor lastminute zoekopdrachten

Heb je een spoedje? bel of mail en ik los het op

Naast opdrachten met een normale leveringstermijn ben ik sterk als noodnummer bij last minute vragen

Snelheid, creativiteit en betrouwbaarheid op de proef gesteld. Deze eigenschappen horen bij noodnummer Kado-unieK en een must bij een lastminute vraag.

Vraag van een vaste relatie die regelmatig relatiegeschenken, weggevertjes, tasjes etc etc bestelt: We hebben IETS nodig waar we de weggevertjes tijdens een beurs in kunnen tonen.
Rond of vierkant, ca 20 x 20 x… oid. moet vooral transparant en onbreekbaar zijn.
Al het standaard leverbare voldeed niet aan hun eisen, dus gaan we over op maatwerk ook als het om een kleine oplage gaat.

Binnen 1 week netjes afgeleverd en super!!!

Ook een kerstattentie vulden wij flitsend in.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."