Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Of je worst lust, nee doe maar kaas met een leuke prikker

Op de meest bijzondere momenten kun je je logo onder de aandacht brengen

Remeker kaas is een begrip in Ede e.o. dus of je worst lust? nee, doe maar kaas

Door de jaren heen heb ik voor Regio Foodvalley een leuk assortiment bruikbare promotionele artikelen op gebouwd. Of je worst lust? Doe er dan ook maar een blokje kaas bij.
We zijn met de grootste tasjes begonnen, de kleintjes volgenden snel als goodybag.
Kaasprikkers zijn eenvoudig maar zeer toepasselijk voor naam- en logo promotie bij diverse gelegenheden en de mokken, gevuld met lekkers, verpakt in een leuk geschenkdoosje of gewoon op tafel of bureau.

Aanvullingen zijn bijvoorbeeld : glazen, borden, mokken, ballonnen, tafelvlaggetjes……. Of een spaarpot in de vorm van een stuk kaas.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."