Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amaryllisbol met logo geen water alleen wat zon

Weken lang plezier en logo constant binnen zicht

Uniek kado een amaryllisbol met logo

Een bijzonder artikel dat wij veel leveren als relatiegeschenk is een amaryllisbol met logo die zonder vocht met zonlicht groeit tot een volwaardige bloementak.

De amaryllisbollen zijn voorzien van een speciale waslaag. Ze hebben voldoende vocht en voeding in de bol zodat mooie bloemstelen groeien met tot wel acht bloemen. Hiervoor hebben wij aparte soorten geselecteerd die zekerheid geven tot prachtige bloemen.
Kleuren bloemen kunnen wij leveren in rood, wit en ‘tweekleur’
Daarnaast zijn vele was kleuren mogelijk ook nog met toevoegingen als nep sneeuw of andere decoraties.
De leverbare bol maten zijn: 30 – 34 cm, 26 – 30 cm, 22 – 26 cm

Ook bloemen maar van een heel ander kaliber: zonnebloem zaden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."