Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boutjes en moertjes maken samen een beeld van een beeld.Bij het lezen van het Netwerken op de Hofvijver in de Telegraaf zag ik de naam van Jacquelien van der Lem prominent als deelneemster op een foto.

Dat deed me denken aan een super mooi project van enige jaren geleden.
We hadden al een paar standaard lassers geleverd met de opmerking dit krijgt een vervolg……

De vraag was om in plaats van de standaard lasser, hun eigen lasser te ontwikkelen.
Lemtech: Lucht En Milieu TECHniek wilde graag een mobiele afzuigunit in metaal, boutjes en moertjes gerealiseerd zien.

Met wat schets, knip en plakwerk hebben we de basis gelegd voor het live monster.
Aangevuld met een logoplaatje, het geheel verpakt in een fraaie geschenkdoos met beschermende papierstrookjes. KLAAR.

Reactie van de klant:

We hebben net het beeldje uitgepakt, en iedereen vindt het super geworden!
Wat een MOOI BEELDJE.
We gaan deze relatiegeschenken met veel trots en enthousiasme schenken aan onze relaties.

DANK!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."