Zoek
Sluit dit zoekvak.

Geen water alleen wat zon….Bijzonder artikel: een amaryllisbol die zonder vocht met zonlicht groeit tot een volwaardige bloem.

De geprepareerde amaryllisbollen zijn gedompeld in een speciale waxlaag en hebben voldoende vocht en voeding in zich om mooie bloemstelen te geven met daarop tot wel acht bloemen. Hiervoor zijn aparte soorten geselecteerd
die zekerheid geven tot bloedvorming.
Kleuren bloemen: rood, wit en ‘tweekleur’
Daarnaast zijn alle waxkleuren mogelijk met toevoegingen van nepsneeuw of andere decoraties.

Bolmaten: 30 – 34 cm, 26 – 30 cm, 22 – 26 cm

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."