Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kartonnen kruk, dragen, in elkaar zetten en zitten

Event, evenement, beurs of congres? Het is een opvallende promo

Pure logo drager is deze kartonnen kruk

Leuk en handig, een kartonnen kruk hij kan van 1-kleurig tot full color bedrukt worden.
Dragen, in elkaar zetten en vervolgens gaan zitten.
Hij is handig en opvallend tijdens een evenement, beurs, event, congres, bijeenkomst……..
Vanaf 200 stuks wordt hij bedrukt, en wordt onbedrukt standaard wit of bruin vanaf 100 stuks. Dan kun je hem voorzien van een sticker of je laat je bezoekers hem beschilderen, kleuren of voorzien van stickers.
Naderhand kun je hem gebruiken als krukje, nachtkastje, bijzettafeltje.

Het is zelfs te bedrukken tot een kunstobject.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."