Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Tafelvlag op beurstafel en denk aan gadgets en weggevertjes

Bedenk tijdig waarmee je beursdeelname wilt opleuken

Plaats een tafelvlag op je beurstafel

Meestal weet je al maanden van te voren dat je aan een beurs deel gaat nemen. Voorzie je beurstafels van een tafelvlag.
Wat is het thema, wat willen we showen, hoe moet de stand eruit zien, catering en hotelovernachtingen zijn onderdeel van de voorbereiding.
Maar vergeet vooral de gadgets, weggevertjes, beursaankleding en relatiegeschenken niet!
Mijn ervaring is dat ze vaak op het laatste moment geregeld moeten worden met stress, misgrijpen en foutieve bedrukking tot gevolg.

Zo niet bij Pentair.
Elk jaar in november is de Brau Beviale in Nurnberg.
Tijdens de 2015 beurs werden de sprekers met een wijnkoeler, gevuld met een lekker flesje bedankt. Een bloemetje is leuk maar deze gadget getuigt maanden na dato nog van aandacht en dank.

Op de standtafels plaatsten ze een opvallende mini beachflag (!), aan weerszijden voorzien van het logo.
Alle bezoekers kregen lichtgevende bammers, die nabeurs het super goed doen tijdens evenementen of om bijeenkomsten bij te lichten.
Chapeau! En thanx voor het vertrouwen en het mogen organiseren, op naar november 2016, ik ben benieuwd wat we weer gaan bedenken.

Bevestig je team-gevoel met een pin.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."