Zoek
Sluit dit zoekvak.

Secretaressedag 2016

De secretaresses van Ziekenhuis Gelderse Vallei worden verrast

Een tas vol voor Secretaressedag

Secretaressedag
Secretaressedag

Aanvraag voor het ….e jaar: een kado, relatiegeschenk voor onze 30 secretaresses voor Secretaressedag !

Na een aantal leuke en bruikbare artikelen te hebben gemaild kreeg ik de reactie. Ik denk aan een pakket met een blad, nootjes, hand crème en zo.

Ik dacht: wat zou ik op prijs stellen en kunnen gebruiken als ik lekker onderuit op de bank lig te genieten van mijn me-time.
Dus: wat vind je van een Relaxbag, met de Linda, handcreme, geurkaarsje. Maar ook een lekkere fleece plaid en drop, nootjes en chocolade (voor elke dame zit er wel iets naar haar smaak bij). Dit alles verpakt in een handige ‘doos’ een vilten tas.
Het werden er uiteindelijk een kleine 40.

TOP, dus om 08.00 afgegeven en hoe leuk binnen een uur de reactie: ze zijn er heel blij mee……..

Trots op ons.

Hun vorige secretaresse pakket was ook leuk!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."