Zoek
Sluit dit zoekvak.

Manager opgebouwd uit boutjes en moertjes

Jubileum of relatiegeschenk? Wij leveren meer dan 300 sculpturen van boutjes en moertjes.

Bruikbaar kado voor op bureau of balie, een metalen manager

manager
manager

Leuk kado of relatiegeschenk voor een manager of zijn vrouwelijke collega en niet alleen voor personen die in de bouw werkzaam zijn.

Het beeldje (m/v) heeft gaten in het bureaublad waar pennen in kunnen en een bakje voor memoblaadjes.

We kunnen een logo- of tekstplaatje op het beeldscherm aanbrengen, verpakken in een mooie geschenkdoos en het cadeau is geefklaar.
Naast deze 2 bestaat het totale assortiment uit wijnfleshouders, beroepen, muzikanten, sporters en vele vervoersmiddelen, zowel op het land al in de lucht en in het water.

Zoek je iets specifieks en kun je het niet vinden bel me want ik ken het hele assortiment uit mijn hoofd.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."