Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scania klomp met specifieke Scania elementen relatiegeschenk

Een combinatie tussen Nederlands Delfts blauw en een Zweedse truck

Een relatiegeschenk waar elke medewerker van Scania trots op is, een mini truck

Enige tijd geleden werd ik gebeld door een medewerker van Scania production in Zwolle.
Ze willen een Nederlands relatiegeschenk voor hun buitenlandse gasten.
Een klomp moet het zijn met het uiterlijk van een Scania Truck. Ik kreeg aanvullende informatie: denk aan hele herkenbare onderdelen zoals het stuur, de wielen maar vooral heel typerend is onze grill.

Na een overzicht van diverse materialen metaal, glas, hout kozen ze keramiek en delfts blauwe bedrukking.

YES dat voorstel is wat we zoeken en willen.

We maakten een werktekening en na diverse aanpassingen met aanvullingen volgde het definitieve ontwerp. Dat gebeurt altijd gedurende het proces aanvullingen als naam, tekst, grill, griffioen op de achterkant en stuur. Daarna maakten we de mal.
Het resultaat mag er zijn en dat bevestigden de ontvangers door de jaren heen.

Wil je ook je eigen kado ontwikkelen, maak een afspraak, want samen maken we er een kado om trots op te zijn.

Bijvoorbeeld een mini heftruck als relatiegeschenk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."