Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat geef je mannen die al alles hebben……


IMG_20160418_120340
Een leuk bericht in mijn mailbox om de maandagochtend mee te beginnen.

Toch schiet mij iets te binnen waar vermoedelijk jij me mee van dienst kan zijn.
Ik ben op zoek naar 3 kadootjes, zakelijk relatiegeschenk voor mensen die alles al hebben.
Zelf denk ik nu aan een mooie lederen iPhone 6Plus telefoonhoes die dan gestanst is met eigen logo/tekst.

Zie je kans mij hiermee te helpen?
Natuurlijk, graag, leuk!
Hoesjes, moesten klap-hoesjes zijn, indien mogelijk in Afas blauw en gedurende het proces werd het kado hoe langer hoe mooier en persoonlijker. De gravering bleef niet alleen bij een bedankje, de gelegenheid maar ook Afas software en de naam van de ontvanger werden erin gegraveerd.
Binnen 3 dagen lagen ze in de postbus. Toen bleek echter dat er een beschadigd was, jammer maar no problem, hij werd binnen 3 dagen vervangen.

Snel, betrouwbaar en creatief hadden weer gescoord.

Niet alleen grote opdrachten maar ook de persoonlijke kleine cases zijn mooi om te regelen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."