Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezond team van Enrise.

Een gezond bedrijf Enrise stimuleert zijn medewerkers om sportief en actief te zijn.

Dit keer de 6 x 5 km Business loop van Amersfoort.
Complimenten Kai, Rick, Henk, Martijn, Stefan en Linda!

Ook een heel klein beetje voor mezelf omdat ik hun maatwerk sport t-shirts in hun eigen kleur PMS130C met logo heb mogen leveren.

Ziet er sterk uit dame en heren!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."