Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lente als naam van je baby dochter, dan bloembollen

Baby girl of boy? Ik verzin er een toepasselijke attentie bij

Spring is in the air, zeker als je baby dochter Lente heet

lente
lente

anemonen bollen baby geboorte kraam schudden

Een vraag van een hoogzwangere Karen van Middendorp die samen met haar partner Koen Audenaert hun eerste baby, een dochter die ze Lente gaan noemen verwachten.
In België is het gewoonte om alle kraam bezoekers iets leuks als aandenken mee geven. Heel trots dat ze bij mij met zo’n persoonlijke vraag aankloppen.
Lente = toekomst = bloembollen…
Maar de meeste bloembollen worden in de herfst gepoot, dus zoeken naar een lente bloembol.
Anemonen!!
Dus een zakje bloembollen geregeld voorzien van een leuke bedrukking.
Ik wens jullie een hele mooie toekomst samen en gezellige bezoekjes en kraam schudden kraamborrel in Nederland.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."