Zoek
Sluit dit zoekvak.

Memohouder maar dan in een super persoonlijke uitvoering

Een memo creatief binnen handbereik die blijft hangen

Je boot in logokleuren met logo op de buitenkant en dat in een memohouder

memohouder
memohouderEen project dat enige voeten in aarde had om het resultaat zo te krijgen dat klant er trots op is. Het is een eigen ontwikkelde memohouder.
Het begon heel eenvoudig, we willen een memohouder maar toen ik alle mogelijkheden aan gaf werden de wensen meer. Tot de eindelijke omschrijving: een maatwerk relatiegeschenk: een memohouder, voorzien van een bepaalde vorm boot met bepaalde kleuren, in een PMS kleurige ‘zee’, waarbij zowel demohouder als bootje voorzien zijn van bedrukking. Om bij het thema te blijven er is heeeeeel veeel water naar de zee gegaan voordat alles was zoals klant wilde maar het is gelukt.

Creativiteit, communicatie en doorzettingsvermogen waren noodzakelijk in dit proces. 

Maar we zijn heel trots op dit bureau accessoire dat bij legio gelegenheden als relatiegeschenk wordt gegeven en bij bijeenkomsten als binnenkomer de de tafels klaar stond.

Maar ook gepersonaliseerde post-it sticky notes regelen wij, in diverse afmetingen en vormen. Al dan niet op een mini pallet of in een houten houdertje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."