Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tanden en kiezen van chocolade bij een 10-jarig bestaan

Unieke attentie voor tandartsen en mondhygienisten

Chocolade tanden en kiezen om te vieren

Tanden en kiezen
Tanden en kiezen

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van een tandarts- en mondhygienist praktijk heb ik deze chocolaatjes in de vorm van tanden en kiezen, ca 3,5 cm hoog geleverd in grijs en wit.

Zeker de combinatie tussen wit en grijs is illustratief voor het werk van deze branche.
Een leuk kaartje erin of een sticker erop en het kado is gereed. Houd er rekening mee dat ze bij opdracht gemaakt worden, dus het is niet vandaag bestellen morgen in huis. Maar de leveringstermijn is circa 2 weken.

Ook in deze attentie, pasta in de vorm van kiezen zet je je tanden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."