Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hardloop kleding als huwelijkskado voor een renstel

Hoe persoonlijker hoe beter dat geldt zeker voor een huwelijkskado

Ontmoet tijdens het hardlopen? Dan de trouwkaart op de hardloop kleding

Het zijn vaak de kleine aanvragen die zo mega leuk zijn om in te vullen. Leuke aanvraag, bedrukte hardloop kleding als huwelijkskado van Gerard Buijze van FoServ voor een stel dat elkaar door en in het rennen gevonden heeft.
We scanden de trouwkaart, bestelen de hardloop shirts en de hardlopers werden vervolgens gezamenlijk op de achterkant en separaat op de voorkant gedrukt.
Verpakt in een feestelijk papier met een mooi lint in hun huwelijkskleur en klaar……

Een echtpaar is een team maar een bedrijfsgroep voetballers ook….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."