Zoek
Sluit dit zoekvak.

Zweten is niet het doel van sporten wel een bijverschijnsel

Sportartikel dat zich goed leent ter promotie als weggevertje

Ff lekker sporten in de fitness, fietsen of hardlopen en dan zweten

zweten
zweten

Dit is een leuke gadget voor relaties die sporten en dus zweten.
Het is een zweetbandje voorzien van bedrukking.
Hij is in diverse kleuren leverbaar en is super als relatiegeschenk, gadget of weggevertje.

Een ander project dat wij hebben gerealiseerd voor Kennis centrum sport is een sportsetje. Ook deze is uit te breiden met een zweetbandje. We kunnen samen een set samenstellen dat jou past, op maat gesneden naar een bepaalde sport of juist algemeen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."