Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tovermok, indien gevuld zie je de bedrukking veel beter

Project klaar? Lever het op en geef de aanwezigen lekkers en leuks

Vul de mok met hete koffie of thee en de bedrukking wordt duidelijk in deze tovermok

Mooie mokken, blauw of zwart waarbij de onderliggende bedrukking pas echt duidelijk wordt als je de mok met warme vloeistof vult een echte tovermok dus.

Klant in de maritieme wereld realiseert een project en wil tijdens presentatie de uitkomst creatief overhandigen. Dat regelden wij met deze mok. Full color EN rondom bedrukt.
We verpakten de mok in een leuk geschenkdoosje met een venster, zodat de inhoud direct zichtbaar was. De mokken vulden we van pepernoten, weer een unieke combi lekkers en leuks en vooral duurzaam.

Plastic koffiebekers mogen niet meer en binnenkort volgen de papieren bekers. Deze materiaal verspilling kun je tegen gaan met duurzame koffiebekers uit gerecycled kunststof.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."