Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezond en sportief lekker leuk tussen kerst en oud en nieuw

Letterlijk een appeltje voor de dorst

Ben je gezond en sportief? les je dorst met een smaakvol appeltje

Gezond en sportief
Gezond en sportief

Via reclamebureau kreeg ik een aanvraag voor een smaakvol, gezond en sportief relatiegeschenk om aan hun relaties aan te bieden tussen kerst en oud en nieuw. Dat was de briefing van de opdracht van de mannen van DS Discipline Sports.
Bij lekker, gezond en opvallend kwamen we uit op een gegraveerde appel.
Deze moest natuurlijk ook op een hoogwaardige manier gepresenteerd worden. Dat werd een zakje met een goedkeurige grondplaat en een full color topkaartje.

De reactie op het resultaat was super: het allerbeste relatiegeschenk ooit!! Wat wil je meer.

EHet overtreffen van de verwachtingen is 1 van mijn doelen. Zowel qua inhoud als qua proces: betrouwbaar en snel.

We kunnen dit aanvullen met andere toepasselijke etenswaren en verpakt in een goodiebag.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."