Zoek
Sluit dit zoekvak.

6 in 1 hand, andere hand vrij, koffiebekers of bierglazen

Uniek artikel om 6 glazen/bekers tijdens event of concert te transporteren

Koffiebekers, limonade glazen of bierglazen, 6 in 1 hand

Syngroup wilde voor eenn bijeenkomst 250 koffiebeker dragers als relatiegeschenk bestellen. 6 in 1 hand.
Wel haast en graag in hun kleuren zwart en PMS oranje.

Geregeld!!

Reactie: ze zien er super uit, dank voor de fijne communicatie en snelle levering.
Niets fijners dan een tevreden klant!

Onbedrukt bestellen per 10 stuks.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."