Zoek
Sluit dit zoekvak.

Slogan ? Bevestig het door iets lekkers en of leuks

Het is een 1-2 tje, een ludieke manier om iets visueel te maken blijft goed hangen

Gaat je slogan over kleur? Geef er lekkere gekleurde M&M’s bij

slogan
slogan

Een van mijn kwaliteiten is bij elke slogan, USP, marketingquote iets leuks of lekkers te bedenken.

Daar bij ProCoverTec kleur HET argument kozen ze voor een zakje mini M&M’s!! Het kost niet veel en je kunt je slogan overal laten landen. Stuur het mee met een mailing, voeg het toe aan een krant, tijdschrift of branchebericht.

Maar M&M’s zijn ook leverbaar in verschillende kleuren met een foto, naam of quote erop.

Het is een smaakvolle verrassing en elke hap is een feestje, DAT wil je. Iedereen wil het liefst zaken doen met vrolijke en positieve mensen.

Als je een gepersonaliseerde gadget nodig hebt, kan ik je helpen om een unieke en creatieve optie te bedenken. Heb je een bepaald thema of doelgroep in gedachten voor de gadget?

Laat het me weten, en ik kan een suggestie voor je bedenken! Samen kleden we het aan met een passende verpakking en een kaartje met bevestigende tekst.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."