Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sporten is zweten #2 de fitchallenge17 zit erop

Sporten is zweten #2
Sporten is zweten #2

Het einde van #fitchallenge17 zit erop, in ieder geval de eerste aanzet. Samen met een 8-tal sporters met een ‘probleem’ hebben we genoten van de geboden kans van Alles over Sport. Elke week een opdracht en een 3-tal afspraken met professionals over de bottleneck(ken) om je doel te behalen. Sporten is zweten #2.

Bedankje en aanmoediging om vooral door te gaan van Kenniscentrum Sport en Alles over Sport uit Ede.

  1. wisbaar notitieblok
  2. handknijpers
  3. springtouw
  4. fitness bal

Bij de start kregen de deelnemers pakket #1.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."