Zoek
Sluit dit zoekvak.

Super geschenk en maatwerk to the max uit boutjes & moertjes

Aanvraag, foto, tekening, productie, leveren

Wat geef je je jarenlange relatie? Een mini van wat jij levert dus een super geschenk voor de ontvanger

Nieuwe klant meldt zich, we vinden jullie standaard lasser van boutjes, moertjes, plaatjes leuk. Maar wij hebben onze eigen lasautomaat, kun je daar iets moois  en ons eigen unieke, super geschenk van maken?

NATUURLIJK kunnen wij dat, daar hebben we al veel ervaring mee opgedaan in verschillende projecten.

We maakten een afspraak en bepaalden het traject. We maakten tekeningen, vroegen maten ivm de verhoudingen op en zochten materialen bij elkaar. Na goedkeuring stelden we een prototype samen. De klant keek met diverse commerciële collega’s naar het resultaat en ze hadden een paar opmerkingen. Deze wijzigingen en aanpassingen werden daar verwerkt en vond productie plaats.
Elk apparaat voorzagen we van een tekstplaatje met logo en nummering, om het unieke karakter te bevestigen. We verpakten vervolgens elk beeld in een gekleurde geschenkdoos met beschermende papieren strookjes ook in de huisstijl kleur.

Levering van dit super geschenk was een feestje want mijn contactpersoon was super tevreden. Blij zijn en worden is een goede basis om je zorgvuldig ontwikkelde geschenk vol flair aan je relaties te overhandigen.

Hier is nog een ander voorbeeld van maatwerk, want zoals altijd: zien eten doet eten. En je concurrent is jaloers dat hij dat unieke project zelf niet heeft bedacht.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."