Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevulde strandtas met lekkers en leuks secretaressedag kado

Dank voor al je gewone en buitengewone inspanningen

We hopen op een mooie zomer met deze gevulde strandtas

Gevulde strandtas
Gevulde strandtas

20 april 2017 was het weer secretaressedag een gevulde strandtas.

De secretaresses van de 110 specialisten van Coöperatie Medische Specialisten Gelderse Vallei van Ziekenhuis Gelderse Vallei worden op deze dag in het zonnetje gezet als dank voor al hun gewone maar zeker ook buitengewone inspanningen.

Na de relaxbag van vorig jaar is dit jaar gekozen voor een strandtas.

De fraaie isolerende tas is gevuld met lekkers en leuks om een mooie stranddag smaakvol in te vullen.
Overal is aan gedacht van ontspanning door het tennissetje, de strandbal en de Wendy als leesvoer, bescherming in de vorm van zonnebrandcrème maar ook lekkers: dropjes en snoepjes. Last but not least schoonmaakdoekjes omdat kraanwater niet altijd in de buurt is.

Laat die zon maar komen!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."