Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gepersonaliseerde golfballen goede kwaliteit en kleur

Zomer en winter wordt er gegolfd

Leuk om te geven en sporten te stimuleren: gepersonaliseerde golfballen

Vraag van jarenlange klant: ik zoek gepersonaliseerde golfballen in onze logokleur.
Heel eenvoudig als je er 100.000 wilt bestellen, maar voor een paar honderd is dat geen oplossing en moet je dealen met de kleuren die uit voorraad leverbaar zijn.
1 van de standaard kleuren komt er heel erg bij in de richting.
Dan de verpakking want daar begint het natuurlijk mee.
Binnen 2 weken geleverd!!

Ik wil verschillende verpakkingen, 3 en 1 stuks verpakt. Dan kan ik bepalen wel aantal ik in wil zetten.

Aandacht, daar begint het mee.!!

Deze post en mailing was aanleiding voor deze aanvraag. Een mailing zet de ontvanger vaak aan het denken. Leuk idee, wij hebben een publiek dat hier gevoelig voor is. Of dit is het niet, maar de verzender is creatief die kan vast iets met mijn aanvraag.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."