Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chocolade duim als bedankje voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn is niet vrijblijvend, ook als vrijwilligers organisatie naar je vrijwilliger heb je een verplichting

Hoe leuk deze chocolade duim in een bubbeltjes enveloppe in je brievenbus te vinden

chocolade duim
chocolade duim

Lekker en leuk komen hier weer samen in deze chocolade duim.

Een bedankje van YFU aan alle vrijwilligers.

Kleine duimpjes met zijn drietjes in een zakje ter gelegenheid van de dag van de zorg.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."