Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kaars en eieren wat hebben die met elkaar?

Kaarsen staan voor gezelligheid

Kerstmis: kaars en eieren

Voor het Poultry Expertise Centre in Barneveld moest ik iets toepasselijks bedenken. Dan kom je al cel op kaars en eieren uit.

We hebben al diverse relatiegeschenken mogen leveren dus het was weer een uitdaging.
Na tig keer nee op een ideetje: te duur, te klein, te…. was het raak!

Een kaars in de vorm van een ei. Helaas kon hij niet full color bedrukt worden maar we kozen voor de rode kleur van het logo, dat valt lekker op, zeker op een geel eitje.

Daarnaast wilde men stakeholders met een kerstattentie verblijden. Klant koos voor een mooie witte kaars met het full color logo.

Daar het ontvangen c.q. geven met de verpakking begint hebben we ze in fraaie, doorzichtige kokers verpakt.

Ook met pasen kunnen eieren heel goed. Zeker ook in kaarsvorm.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."